24/7 Dierenarts Spoedlijn 0546 631260
 

Team dierenartspraktijk Geesteren

Corné van der Bijl ~ Dierenarts

"Wat voor mij voorop staat in onze praktijk is: kennis van zaken, betrouwbaarheid en goed contact met onze cliënten. Ik vind het belangrijk voldoende tijd in te ruimen, aandacht aan het dier te geven en samen met de eigenaar een goed behandelplan door te nemen.” Na een paar jaar in het zuiden van het land werkzaam geweest te zijn, is dierenarts Corné van der Bijl vanaf 1996 werkzaam als dierenarts in de regio voor gezelschapsdieren, rundvee, paarden, varkens en postduiven.

"Ik ben ruim 25 jaar dierenarts, en ben vanaf 1996 altijd werkzaam geweest in de regio gemeente Tubbergen en Almelo. Daar was ik mede-eigenaar van een groepspraktijk. Te groot en steeds onpersoonlijker. Vaste contacten met de eigenaren en de dieren worden dan moeilijker.

Ik ben terug naar de persoonlijke "touch”, het contact met de mensen en dieren in de eigen praktijk, waarbij persoonlijke zorg en aandacht voorop staan. Ik zet me er volledig voor in om dit in onze dierenartsenpraktijk mogelijk te maken. In Dierenartspraktijk Almelo - Geesteren zijn alle mogelijkheden aanwezig om mijn wens tot persoonlijker en rechtstreekser contact met jou, de eigenaar, en je dier te laten uitkomen. Door de inrichting van de praktijk naar de hedendaagse maatstaven en kwaliteit zullen we ook wat betreft de diergeneeskunde optimaal kunnen presteren."

Corné is getrouwd met Sabine, ook dierenarts, samen hebben zij vier kinderen, een Duitse Staande, een aantal katten (Tonkinezen), postduiven en vier paarden.

Pietie Segers - van Noort~ Dierenarts.

Deze ervaren dierenarts is sinds 2021 werkzaam in het team van Dierenartsprakijk Geesteren en Almelo.

Ik ben inmiddels 37 jaar dierenarts voor de gezelschapsdieren en heb in verschillende praktijken gewerkt in Almelo en Vriezenveen. Mijn interesse liggen bij de interne ziekten, tandheelkunde, echografie en alles er omheen. Konijnen en cavia's hebben mijn speciale aandacht. 

Ik woon in Nijverdal met mijn man Rob Segers en hond. Mijn drie kinderen zijn inmiddels uitgevolgen en ben ik trotse oma.

Tot ziens in de praktijk.


José Lubbers - Oude Steenhof ~ Paraveterinair dierenartsassistente

Ze is de moeder van 2 zoontjes en heeft thuis drie katten, een hond (kruising Border Collie), waarmee ze behendigheid traint en nog een aantal geiten, kippen en konijnen. Paraveterinair dierenartsassistente en voedingsdeskundige José Lubbers - Oude Steenhof  uit Tubbergen,

uit Tubbergen.

"Ik vind het een prachtig beroep, het is afwisselend en uitdagend. Aan het begin van de dag weet je nooit hoe de dag zal verlopen. Ik ben in 2005 afgestudeerd in Barneveld als paraveterinair en daarna ruim 9 jaar fulltime werkzaam geweest in de stad. Nu werk ik met veel plezier in deze 'dorpspraktijk'. Ik merk hierin een groot verschil. Het is gemoedelijker en erg laagdrempelig. Iets wat ik heel belangrijk vind! Persoonlijke aandacht voor dier én cliënt. Een betrouwbaar en eerlijk advies staan voor mij bovenaan.


Dorien Otter ~ Paraveterinair dierenartsassistente

Ze heeft op dit moment twee katten en een hond. Ook werkt ze bij ‘Johnson Quality Petfoods’, een producent in dierenvoeding: paraveterinair dierenartsassistente en voedingsdeskundige Dorien Otter  uit Haaksbergen,

Dorien verzorgt een deel van de administratie voor Dierenartspraktijk Geesteren en Almelo. Ik ben op mijn 14e begonnen in een dierenwinkel en sindsdien steeds meer gaan doen met alles wat met dieren te maken heeft. Ja, dieren zijn mijn passie, vooral in combinatie met hun baasje, wat die voor hen betekenen en andersom en wat ik daar nog aan toe kan voegen.”


Lia Altink ~ Paraveterinair dierenartsassistente

Ze is de trotse moeder van twee zoons, een actief amazone en haar Jack Russel "Dushi" gaat regelmatig mee naar de praktijk. Ze versterkt ons team sinds september 2018: Paraveterinair dierenartsasssitente Lia Altink uit Rijssen,
 
 
"Ik woon in Rijssen met mijn man en twee zoontjes. Mijn hele leven rijd ik paard. Ik rijd momenteel fanatiek dressuur wedstrijden met een zelf gefokte KWPN merrie. Ik ben inmiddels al ruim 18 jaar werkzaam als paraveterinair en vanaf september 2018 mag ik het team van Dierenarts Geesteren - Almelo versterken. In april 2000 ben ik begonnen als assistente bij de paarden maar inmiddels werk ik al geruime tijd als assistente bij de gezelschapsdieren. De afwisseling en het contact met de klanten en hun dieren vind ik erg leuk. Ik heb veel ervaring op het gebied van tandheelkunde en heb daarvoor diverse cursussen en nascholingen gevolgd. Het adviseren over een goede gebits- en mondverzorging doe ik daarom graag. Daarnaast zorg ik voor de marketing, social media en website. Ik hoop je gauw te zien in de praktijk of online"

Aniek Haandrikman ~ Paraveterinair dierenartsassistente

Heeft thuis een hond, kat, geiten, kippen en vogels. Paraveterinair dierenartsassistente Aniek Haandrikman uit Bruchterveld.

In Bruchterveld ben ik geboren en getogen. Vanaf jongs af aan heb ik altijd al een passie gehad voor dieren en was ik dan ook vaak te vinden bij de buren op de boerderij.

Ik ben sinds november 2018 werkzaam bij Dierenartspraktijk Almelo – Geesteren. Ik vind het super leuk om te assisteren bij behandelingen, operaties en andere voorkomende zaken. Ik vind het contact met de klanten en hun dier erg leuk en belangrijk. Daarnaast ik voor de apotheek en de bestellingen. Elke dag is anders en er is altijd weer een nieuwe uitdaging in dit beroep. Tot ziens in de praktijk!


Ingrid van de Keuken ~ Paraveterinair dierenartsassistente

Ze is gediplomeerd kynologisch instructeur,  kynologisch gedragstherapeut Paraveterinair dierenartsassistente Ingrid van de Keuken.

Ik ben sinds maart 2022 werkzaam bij dierenartspraktijk Almelo en Geesteren. Ik woon in Geesteren met mijn gezin en 3 honden. Van kleins af aan wist ik dat ik met dieren wilde werken. Inmiddels heb ik 17 jaar werkervaring als paraveterinair. Naast mijn werk als paraveterinair werk ik met honden en hun eigenaren. Ik ben gediplomeerd hondengedragsdeskundige en kynologisch instructeur en heb mijn eigen bedrijf Hond en Gedrag twente. 

Ik kan zeggen dat ik van mijn passie mijn werk heb gemaakt. Iets waar ik nog steeds heel gelukkig van wordt.

Tot ziens in de praktijk!


Lijkt het je leuk om stage te lopen bij ons op de praktijk? Klik dan hier voor meer info.

Dierenartspraktijk Geesteren

Langeveenseweg 24 
7678 VE Geesteren

0546-631260

Openingstijden

Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag 09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag spoedgevallen / na telefonisch contact

Dierenartspraktijk Almelo

Ootmarsumsestraat 428
7603 AX Almelo

0546-769139

Openingstijden

Maandag 09:30 – 17:00
Dinsdag 09:30 – 17:00
Woensdag 09:30 – 17:00
Donderdag 09:30 – 17:00
Vrijdag 09:30 – 17:00

Afhalen op andere dagen/tijden op afspraak.

Bestellen per e-mail:  info@dapgeesteren.nl