24/7 Dierenarts Spoedlijn 0546 631260
 

Team dierenartspraktijk Geesteren

 

Corné van der Bijl ~ Dierenarts

"Wat voor mij voorop staat in onze praktijk is: kennis van zaken, betrouwbaarheid en goed contact met onze cliënten. Ik vind het belangrijk voldoende tijd in te ruimen, aandacht aan het dier te geven en samen met de eigenaar een goed behandelplan door te nemen.” Na een paar jaar in het zuiden van het land werkzaam geweest te zijn, is dierenarts Corné van der Bijl vanaf 1996 werkzaam als dierenarts in de regio voor gezelschapsdieren, rundvee, paarden, varkens en postduiven.

"Ik ben ruim 25 jaar dierenarts, en ben vanaf 1996 altijd werkzaam geweest in de regio gemeente Tubbergen en Almelo. Daar was ik mede-eigenaar van een groepspraktijk. Te groot en steeds onpersoonlijker. Vaste contacten met de eigenaren en de dieren worden dan moeilijker.

Ik ben terug naar de persoonlijke "touch”, het contact met de mensen en dieren in de eigen praktijk, waarbij persoonlijke zorg en aandacht voorop staan. Ik zet me er volledig voor in om dit in onze dierenartsenpraktijk mogelijk te maken. In Dierenartspraktijk Almelo - Geesteren zijn alle mogelijkheden aanwezig om mijn wens tot persoonlijker en rechtstreekser contact met jou, de eigenaar, en je dier te laten uitkomen. Door de inrichting van de praktijk naar de hedendaagse maatstaven en kwaliteit zullen we ook wat betreft de diergeneeskunde optimaal kunnen presteren."

Corné is getrouwd met Sabine, ook dierenarts, samen hebben zij vier kinderen, een Duitse Staande, een aantal katten (Tonkinezen), postduiven en vier paarden.


Sabine van der Bijl ~ Dierenarts

 

Don de Bruin ~ Dierenarts

 

Staat altijd klaar voor je huisdier. Deze ervaren dierenarts  versterkt ons team.

Dierenarts - Don de Bruin uit Eindhoven

 

 


José Lubbers - Oude Steenhof ~ Paraveterinair dierenartsassistente

Ze is de moeder van 2 zoontjes en heeft thuis drie katten, een hond (kruising Border Collie), waarmee ze behendigheid traint en nog een aantal geiten, kippen en konijnen. Paraveterinair dierenartsassistente en voedingsdeskundige José Lubbers - Oude Steenhof  uit Tubbergen,


uit Tubbergen.
"Ik vind het een prachtig beroep, het is afwisselend en uitdagend. Aan het begin van de dag weet je nooit hoe de dag zal verlopen. Ik ben in 2005 afgestudeerd in Barneveld als paraveterinair en daarna ruim 9 jaar fulltime werkzaam geweest in de stad. Nu werk ik met veel plezier in deze 'dorpspraktijk'. Ik merk hierin een groot verschil. Het is gemoedelijker en erg laagdrempelig. Iets wat ik heel belangrijk vind! Persoonlijke aandacht voor dier én cliënt en een betrouwbaar en eerlijk advies staan voor mij bovenaan.


Dorien Otter ~ Paraveterinair dierenartsassistente

Ze heeft op dit moment twee katten en zou het liefste nog een hondje erbij willen, maar daar is jammer genoeg even geen tijd voor. Ook werkt ze bij ‘Johnson Quality Petfoods’, een producent in dierenvoeding: paraveterinair dierenartsassistente en voedingsdeskundige Dorien Otter  uit Haaksbergen,
"Ik heb een geweldige baan in de wereld van de dierenvoeding en weet daar inmiddels veel van: van wat gezond is en hoe het zit met de koolhydraten, gluten, eiwitten en andere grondstoffen in de voeding. Ik ken alle merken honden- en kattenvoer en kan diereneigenaren heel goed helpen bij de juiste keuze voer. Dorien verzorgt een deel van de administratie voor Dierenartspraktijk Geesteren en Almelo. Ik ben op mijn 14e begonnen in een dierenwinkel en sindsdien steeds meer gaan doen met alles wat met dieren te maken heeft. Ja, dieren zijn mijn passie, vooral in combinatie met hun baasje, wat die voor hen betekenen en andersom en wat ik daar nog aan toe kan voegen.”


 

Romy Nijenhuis ~ Paraveterinair dierenartsassistente

 

 Vanaf begin februari 2016 was ze stagiare in onze praktijk in het kader van haar opleiding, ze heeft regelmatig tijdens vakantie periodes ons team versterkt. Per 1 Juni 2018 werkt ze 4 dagen per week in onze praktijk. Paraveterinair dierenartsassistente Romy Nijenhuis uit Haaksbergen,
 
 

Na 2 jaar vakantiewerk te hebben gedaan op de praktijk kon ik na het afstuderen aan de slag als paraveterinair. Dieren zijn van jongs af aan altijd al een passie van mij geweest. Sinds kort heb ik mijn eigen Mechelse Herder; hij was eigenlijk bedoeld om politiehond te worden, maar was hier niet geschikt voor. Ik vind het geweldig om achter de schermen te helpen bij operaties/behandelingen en het verzorgen van dieren in de opname, maar natuurlijk ook om huisdiereigenaren te woord te staan aan de balie of telefonisch. Elke dag is weer anders en je weet nooit welke uitdaging je weer te wachten staat: dit maakt voor mij het beroep erg leuk. Tot ziens in de praktijk!

 

Lia Altink ~ Paraveterinair dierenartsassistente

Ze is de trotse moeder van twee zoons, een actief amazone en versterkt ons team sinds september 2018: Paraveterinair dierenartsasssitente Lia Altink uit Rijssen,
 
 
"Ik woon in Rijssen met mijn man en twee zoontjes. Mijn hele leven rijd ik paard. Ik rijd momenteel fanatiek dressuur wedstrijden met een zelf gefokte KWPN merrie. Ik ben inmiddels al ruim 18 jaar werkzaam als paraveterinair en vanaf september 2018 mag ik het team van Dierenarts Geesteren - Almelo versterken. In april 2000 ben ik begonnen als assistente bij de paarden maar inmiddels werk ik al geruime tijd als assistente bij de gezelschapsdieren. De afwisseling en het contact met de klanten en hun dieren vind ik erg leuk. Ik heb veel ervaring op het gebied van tandheelkunde en heb daarvoor diverse cursussen en nascholingen gevolgd. Het adviseren over een goede gebits- en mondverzorging doe ik daarom graag. Ik hoop je gauw te zien in de praktijk"

 

Aniek Haandrikman ~ Paraveterinair dierenartsassistente

Aniek kun je al kennen van haar stage die ze dit jaar bij ons in de dierenartspraktijk gedaan heeft. Paraveterinair dierenartsassistente Aniek Haandrikman uit Bruchterveld.

In Bruchterveld ben ik geboren en getogen. Vanaf jongs af aan heb ik altijd al een passie gehad voor dieren en was ik dan ook vaak te vinden bij de buren op de boerderij. Zelf heb ik thuis ook een aantal dieren, een hond,  kat, geiten, kippen en vogels.

Ik ben sinds november 2018 werkzaam bij Dierenartspraktijk Almelo – Geesteren. Ik vind het super leuk om te assisteren bij behandelingen, operaties en andere voorkomende zaken. Ik vind het contact met de klanten en hun dier erg leuk en belangrijk. Elke dag is anders en er is altijd weer een nieuwe uitdaging in dit beroep. Tot ziens in de praktijk!

 

Lijkt het je leuk om stage te lopen bij ons op de praktijk? Klik dan hier voor meer info.

Dierenartspraktijk Geesteren

Langeveenseweg 24 
7678 VE Geesteren

0546-631260

Openingstijden

Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag 09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag spoedgevallen / na telefonisch contact

Dierenartspraktijk Almelo

Ootmarsumsestraat 428
7603 AX Almelo

0546-769139

Openingstijden

Maandag 09:30 – 17:00
Dinsdag 09:30 – 17:00
Woensdag 09:30 – 17:00
Donderdag 09:30 – 17:00
Vrijdag 09:30 – 17:00

Afhalen op andere dagen/tijden op afspraak.

Bestellen per e-mail:  info@dapgeesteren.nl