Dierenarts Geesteren Logo
24/7 Dierenarts Spoedlijn 0546 631260

Puppy Consult

U heeft een nieuwe pup. In de eerste maanden van het leven van uw nieuwe hond komt het dier regelmatig bij de dierenarts.

Op de leeftijd van zes weken wordt een pup voor het eerst door een dierenarts onderzocht. De pup krijgt dan ook de eerste enting. Op de leeftijd van negen en twaalf weken wordt de pup opnieuw onderzocht en geënt. Tevens worden zaken zoals ontwormen met u besproken. Na twaalf weken is de pup volledig geënt en komt hij of zij pas weer terug bij de dierenarts op de leeftijd van een jaar. De dan jonge hond wordt opnieuw geënt. In de tussenliggende belangrijke periode van groei en ontwikkeling zien wij uw nieuwe huisgenoot eigenlijk niet meer. Om toch een vinger aan de pols te houden bieden wij het puppy consult.

U kunt gratis op afspraak bij een van onze dierenartsassistentes José, Jorien, Romy en Lia terecht. Zij weegt uw hond om de groei bij te houden en tevens controleert zij het gebit en doet een algemeen onderzoek.

Tijdens elk consult wordt er ook een onderwerp besproken, zoals het wisselen van het gebit, groei en voeding, castratie en sterilisatie. U krijgt deze informatie ook mee in de vorm van een klein boekje met wetenswaardigheden over het behandelde onderwerp.

Heeft u interesse, informeer bij de balie!

In de wachtkamer voor het puppy consult is het een vrolijke boel, deze pups vermaken zich dan ook prima zoals op deze foto's te zien is.